Totaalproject

Black Country Balsam

Webshop, verpakking, fotografie en belettering

Black Country Balsam is het resultaat van 3 generaties lang gepassioneerd werk en dat vraagt om een (op termijn) internationale webshop. De ervaringen en feedback van de klanten in Apotheek Noë leverden unieke bagage voor dit boeiende verhaal. Geniet met Black Country Balsam van zachte handen en voeten het ganse jaar door.

www.blackcountrybalsam.com

Black Country Balsam Website Herfst
Black Country Balsam Website Winter
Black Country Balsam Potjes
Black Country Balsam Potje
Belettering raam Black Country Balsam
Black Country Balsam Verpakking

Bekijk wat we voor Black Country Balsam deden in detail:

Huisstijl

Kantoor Vanmeirhaeghe

Black & gold, a winning combination!

Het kleurenpalet van kantoor Vanmeirhaeghe straalt ware klasse uit. Het asymmetrische visitekaartje en de zigzaglijn uit het logo ogen dan weer excentriek, terwijl de eenvoudige typografie en de strakke lijnen het geheel een eenvoudige, zakelijke uitstraling geven. De perfecte samenvatting van dit unieke bedrijf uit Deinze: professionalisme en een gezonde dosis pit!

Website

Bart Camelbeke

Strakke, minimalistische website

Voor Bart Camelbeke maakten we een strakke, minimalistische website waar foto’s alle ruimte krijgen. De prachtige tuinen, (zwem)vijvers, terrassen en opritten zorgen voor sfeer in de achtergrond. De website is volledig responsive, zo krijg je mobiel, op je tablet of op je vaste computer dezelfde, aangename surfervaring. Dankzij de Drupal backoffice kan de klant zijn website zelf aanvullen en aanpassen.

www.bartcamelbeke.be

Bart Camelbeke website van laptop tot dekstop tot smartphone
Bart Camelbeke website
Bart Camelbeke Logo
Totaalproject

Quintyn

Totaalproject dat u in vervoering brengt

Konstruktie Quintyn Gebroeders is een metaalverwerkend bedrijf gespecialiseerd in transportsystemen, opslag en verwerking. Zij hebben een reeks standaard transportsystemen, maar werken vooral op maat volgens de wensen en behoeftes van hun klanten.

www.quintyn.be

Konstruktie Quintyn Logo
Konstruktie Quintyn Website
Konstruktie Quintyn Drieluik
Konstruktie Quintyn Notablok
Konstruktie Quintyn Leaflet

Bekijk wat we voor Quintyn deden in detail:

Website

Loosveldt

E-mailing

E-mailings die opvallen!

De betere digitale nieuwsbrieven

Tegenwoordig vliegen de e-mailings je bijna letterlijk om de oren. Hoe zorg je er dan voor dat precies de jouwe eruit springt? Met onweerstaanbare acties, gratis tips en weetjes, boeiende nieuwtjes… Eeuwenaert bedenkt en ontwerpt nieuwsbrieven die scoren! Deze zijn niet enkel op maat van uw doelpubliek, bovendien zijn ze ook perfect afgestemd op ieder toestel. Niet onbelangrijk, aangezien gemiddeld 60% van alle mails op smartphone bekeken wordt.

Via gedetailleerde statistieken zien we hoeveel mensen de mail openden, op welke links er geklikt werd… Zo kunnen we nagaan welke e-mailcampagne het beste resultaat gaf. Op die manier kan de aanpak iedere keer verbeterd worden!

Lingerie Martieline E-mailing
Velda Cycling Mbwear Mailing
Isolinvest Mailing
Totaalproject

Lions Club Izegem

Webshop voor goede doelen

De 'Lions' zijn mannen en vrouwen die zich ontfermen over hulpbehoevenden in hun eigen leefomgeving en over heel de wereld. Ze zijn lid van clubs die deel uitmaken van een internationale organisatie, verdeeld over 160 landen. Er zijn ongeveer 1.400.000 leden over 40.000 clubs. De Lions is de grootste niet-gouvernementele organisatie ter wereld. Het lidmaatschap betekent een engagement, niet alleen binnen de club, maar zeker ook tegenover de gemeenschap waarin we leven. Het is in die zin dat hun lijfspreuk "We serve" moet geïnterpreteerd worden.

Jaarlijks organiseert de Lions Club een aantal fund-raising evenementen, waarvan de opbrengsten integraal overgemaakt worden aan sociale werken. Wij verzorgden hun uitnodiging & webshop voor de wijn-en champagneverkoop.

www.lions-izegem-shop.be

Uitnodiging degustatie Lions Club Izegem voorkant
Uitnodiging degustatie Lions Club Izegem achterkant
Webshop wijn Lions Club Izegem

Bekijk wat we voor Lions Club Izegem deden in detail:

Logo

Logofolio

Een kleine selectie logo’s van onze hand

Een goed logo is eenvoudig, herkenbaar en heeft de juiste, unieke uitstraling. Wij zorgen ervoor dat uw logo past binnen zijn sector, uw doelpubliek aanspreekt en opvalt tussen de menigte!

Logo ontwerp De Renovatieadviseur
Logo ontwerp Cube
Logo ontwerp Ledent Floor Mats
Logo ontwerp Medicine Plus
Logo ontwerp Monarti
Logo ontwerp De Jaeghere
Logo ontwerp KA Management
Logo ontwerp Movimiento
Logo ontwerp kantoor Vanmeirhaeghe
Logo ontwerp V-keukens
Logo ontwerp Nacht van de Mode Deinze
Logo ontwerp Residentie Atlas
Logo ontwerp Thermobel
Logo ontwerp Velda Cycling
Logo ontwerp 't Meesterhof
Logo ontwerp Verolift
Logo ontwerp ViaVelo
Totaalproject

Uptimise Group

Maximale winst met een minimum van de productiekosten

Uptimise is actief in de industrie als hands-on serviceverlener in het optimaliseren en innoveren van productie- en onderhoudsprocessen. Maximale output, minimale productiekost. Uw doel is hun doel, zonder omwegen. Uptimise gaat verder dan zijn concurrenten. Met passie.

Uptimise Rollup Banner
Uptimize afdelingen
Uptimise Wand

Bekijk wat we voor Uptimise Group deden in detail:

Totaalproject

FLH Drying Solutions

Totaalpakket communicatie

FLH Drying Solutions uit Nevele is gespecialiseerd in bouwdrogen en drogen na waterschade. Eeuwenaert verzorgde het volledig pakket van de corporate identity: logo, visitekaartjes, briefpapier, notablokken, bestelbonnen, bedrijfsbrochure, website, e-mailings, voertuigbelettering… Kortom alles om een vliegende start te nemen!

www.flh-dryingsolutions.be

Bekijk wat we voor FLH Drying Solutions deden in detail: