Home | Realisaties | Dirk Van Overfelt heeft jarenlange ervaring als expert in domotica, verlichting, ventilatie en zoveel meer.

Dirk Van Overfelt heeft jarenlange ervaring als expert in domotica, verlichting, ventilatie en zoveel meer.

Goed geïnstalleerde elektriciteit is van levensbelang. Vakmanschap is daarom essentieel bij het kiezen van een goede elektricien. Dirk Van Overfelt heeft jarenlange ervaring als expert domotica, verlichting, ventilatie en zoveel meer. Doordat zijn bedrijf EAVO technische sterkte combineert met een klantgerichte service is de firma zeer geliefd in de streek. Het werd echter tijd om daarbuiten ook aan bekendheid te winnen. Het bedrijf had nood aan een herkenbare corporate identity en daarvoor kwamen ze uiteraard bij Eeuwenaert aankloppen.

Eerst en vooral creëerden we een nieuw logo dat de professionaliteit van het bedrijf uitstraalt. De stijl van het logo trokken we door in een huisstijl op verschillende communicatiedragers: visitekaartjes, banners en ook een folder die we van a tot z (van copy tot design) uitwerkten. Als kers op de taart bouwden we ook een nieuwe, SEO-vriendelijke website in SiteManager.

Website: www.eavo.be

EAVO logo
EAVO website