Home | Diensten | Rendabele websites die scoren in Google

Rendabele websites die scoren in Google

Eeuwenaert bouwt uw website om tot een succesverhaal

Een website laten renderen, dat is ons doel! Hierbij komen heel wat zaken kijken: uw site moet zo hoog mogelijk scoren in Google (SEO). De bezoekers moet je op je website houden en vervolgens aanzetten tot actie, zoals contact opnemen, een offerte aanvragen of producten kopen in uw webshop… Communicatiebureau Eeuwenaert te Deinze ontwerpt en ontwikkelt websites om ieder vraagstuk over uw online communicatie op te lossen.

Een website die u zelf kan invullen

Het goed bijhouden van inhoud kan heel eenvoudig dankzij het beheersysteem. Teksten en titels toevoegen en aanpassen, foto’s uploaden, toevoegen van video’s, het aanpassen van SEO op de pagina; dankzij het CMS systeem is het kinderspel.
Ontdek hier alle voordelen van het Drupal CMS Systeem

Responsive design

Mensen surfen meer en meer mobiel. Het is dan ook belangrijk dat uw nieuwe site zowel op computer, tablet als smartphone vlot werkt. Eeuwenaert zorgt voor een ‘responsive design’. Zo wordt uw website correct weergegeven op gelijk welk toestel.

Scoren op Google (SEO)

Zoekmachineoptimalisatie, of SEO, heeft als doel om uw website goed te terug vinden in zoekmachines, waarbij Google de belangrijkste zoekmachine is. De basis is een goede tekst, waarbij bezoekers een antwoord krijgen op hun vragen. De volgende stap in het proces is een zoekwoordenonderzoek. Hiermee gaan we op zoek naar de woorden die mensen intypen in Google om uw product of dienst te vinden. Deze ‘zoekwoorden’ verweven we op een vlot leesbare manier in uw titels en teksten.

We zorgen ook steeds voor een semantische opbouw van de inhoud, zodat hoofdtitels, subtitels, lijstjes, afbeeldingen en tekst technisch correct ingesteld worden. Op die manier kan Google uw website vlot indexeren.

Een cruciaal element binnen een goede SEO strategie zijn de metatags. Hiervan zijn de belangrijkste twee de ‘titles’ en ‘descriptions’, deze teksten worden getoond in de zoekresultaten. Daarom moeten ze relevant, to-the-point en vooral wervend zijn. Want uit alle zoekresultaten moeten mensen op jouw website klikken.

De tijd die een bezoeker op je pagina doorbrengt, is ook een belangrijke SEO factor. Hierbij is uiteraard hetgeen je te vertellen hebt belangrijk. Boeiende teksten aangevuld met beeld en eventueel videofragmenten houden de bezoekers langer op uw pagina’s.

Hiermee komen we naadloos bij ‘conversie’. Via geschikte call-to-actions zetten we bezoekers aan tot actie: een offerte aanvragen, iets kopen op uw webshop, een contactopname… Conversie is de sleutel tot een succesvolle SEO-campagne, of anders gezegd: bezoekers moeten klanten worden!

Adverteren op Google (SEA)

Google heeft het grootste platform voor betaaladvertenties, genaamd Google Adwords. Het is een effectieve, snelle manier om gevonden te worden. Bij SEO is het de bedoeling om hoog te scoren binnen de gewone zoekresultaten. Dit is een proces van lange adem. SEA daarentegen levert direct resultaat op.

Het grote voordeel is dat je bij SEA kan adverteren bij een doelgroep die reeds interesse kan hebben in uw product of dienst. Google analyseert eerder surfgedrag van hun gebruikers en giet deze data in profielen. Hieraan kunnen dan weer advertenties gekoppeld worden. De advertenties komen boven de gewone zoekresultaten te staan, waardoor de click through- en conversie-rates veel hoger zijn.

Toch is het opstellen van een goed uitgedachte SEA campagne van cruciaal belang. Wij zoeken steeds naar het juiste evenwicht tussen advertentiekosten en het behalen van een maximaal aantal conversies. We helpen u ook bij het opstellen van de campagne, het vinden van de juiste zoekwoorden en het schrijven van de bijhorende advertenties. Nadien volgen we de campagnes ook op, zo weten we wat werkt en waar er nog bijgeschaafd kan worden.

Social Media

Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram… Stuk voor stuk een schitterende marketingtools om uw naambekendheid te vergroten. Maar hoe kiest u de juiste kanalen? Eeuwenaert selecteert deze voor u en integreert ze in een concreet marketingplan.

Social media hebben ook een grote invloed op uw Google-ranking: Likes, shares en tweets leiden immers rechtstreeks of onrechtstreeks tot meer bezoekers.

E-mail nieuwsbrieven

Een uitnodigende nieuwsbrief is ideaal om uw nieuws en acties aan te kondigen. Eeuwenaert maakt een template die u zelf kan invullen. Ofwel creëren we de e-mailnieuwsbrief volledig zelf. Aan u de keuze.

Op uw website integreren we een inschrijvingsformulier voor uw newsletter. De verzamelde adressen worden automatisch verzameld in ons systeem. Aangevuld met uw e-mailadressenbestand bekomen we een groot doelpubliek voor al uw acties en nieuwtjes.

Interesse? Contacteer ons, wij luisteren graag naar uw vraag.

 

Online communicatie