Home | Diensten | Drupal

Drupal

Drupal is een krachtig en populair open-source systeem waarmee we onze websites bouwen, onderhouden en inhoud aan toevoegen. Grote merken als McDonald's Belgium, Honda, Tesla, Ikea, Fox News, VTM enz. vertrouwen dagelijks op Drupal voor hun communicatie- en marketingplatform. Dankzij Drupal kunnen u en uw medewerkers de website zelf onderhouden.

Betrouwbaar en schaalbaar

Drupal is geschikt voor alle websites van klein tot groot. Zowel een eenvoudige als een complexe website met een rijke gebruikerservaring vormen geen probleem. Dankzij het modulaire systeem zijn Drupalsites eenvoudig uit te breiden. Zo kan er gestart worden met een eenvoudige website en kan er in een later stadium op verder gebouwd worden. Op die manier groeit uw site mee met uw zaak.

Mobiel

Het Drupal CMS is mobile-first ontwikkeld, waardoor uw website snel ‘responsive’ gemaakt wordt. Of anders gezegd: op ieder toestel, van pc tot smartphone, krijgt u een correcte weergave van uw website.

Veilig

Het framework van Drupal wordt onderhouden door een grote online community van ervaren gebruikers. Regelmatig komen er updates uit en aangezien Drupal open-source is, wordt dit op een transparante en effectieve manier onderhouden. Zo wordt het systeem steeds beter, sneller en veiliger. Wij zorgen er dan op onze beurt voor dat uw website up-to-date is en bestand is tegen spam, virussen e.d.

Meertaligheid

Dankzij Drupal is een meertalige website maken en onderhouden heel gebruiksvriendelijk. Meertaligheid is immers al in de basis voorzien van het Drupalsysteem.

SEO vriendelijk

Drupal is een SEO vriendelijk systeem waarbij een propere code en de voorgeschreven standaarden gerespecteerd worden. U heeft ook de volledige controle over de paginatitels, meta-tags en URL’s. Zo wordt u makkelijker gevonden in zoekmachines zoals Google of Bing.

Bovendien wordt Google Analytics naadloos in het systeem opgenomen. Zo kunnen we nagaan welke pagina’s goed scoren en waar er nog verbetering mogelijk is. Tot slot worden XML sitemaps gegenereerd en doorgegeven aan Google. Op die manier wordt iedere nieuwe pagina opgenomen in de zoekresultaten.

Wenst u meer te weten te komen hoe we uw project in het Drupal CMS kunnen integreren?
Neem dan hier contact met ons op.

 

Enkele gerelateerde realisaties

Meer realisaties