Online communicatie

Het internet evolueert voortdurend. Eeuwenaert houdt alle trends in de gaten. Een goede website de dag van vandaag is responsive. Hiermee bedoelen we: makkelijk te bekijken via smartphone, een tablet, laptop of vaste computer. Wij ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden uw site. Hierbij letten we steeds op gebruiksvriendelijkheid. De bezoeker moet zonder veel moeite vinden wat hij zoekt. De volgende stap is, die bezoeker ook aanzetten tot actie. Wat dat ook moge zijn: een product bestellen, een offerteaanvraag invullen…

Een website die u zelf kan invullen

Via het CMS systeem kan u inloggen op uw site en zelf teksten en beelden invullen en aanpassen. Zo blijft uw website up to date.

SEO of zoekmachine optimalisatie

Zo veel mogelijk bezoekers op uw site krijgen, dat is het eerste doel! We zorgen ervoor dat u hoog scoort op Google. Dit doen we door de juiste zoekwoorden te verweven op de juiste pagina's en in de code van uw website.

Social media

Facebook, Twitter, Linkedin, Instagram, Pinterest… Op welke sociale netwerksites moet u aanwezig zijn en wat plaatst u erop? En hoe vaak moet dit? Eeuwenaert helpt u hierbij.

E-mailnieuwsbrieven

Een digitale nieuwsbrief is ideaal om uw klanten op de hoogte houden van uw laatste acties en events.