Home | Realisaties | Comfortabel wonen, dat is wonen in het centrum van Deinze

Comfortabel wonen, dat is wonen in het centrum van Deinze

Deinze is een prachtige stad met heel wat troeven. Denk maar aan chique grote markt of het gezellige park De Brielmeersen. Met een ambitieus bestuur wordt de stad de laatste jaren constant gerenoveerd. Door de relatieve lage prijzen ten opzichte van andere randsteden zoals Waregem en Oudenaarde wordt de stad ook steeds populairder bij jonge gezinnen.

Deinze Onze Thuis is een vastgoedontwikkelaar die zich enkel en alleen op Deinze toespitst. Hier start het bedrijf het ene renovatieproject na het andere nieuwbouwproject. Zo helpt het aan de verdere opwaardering van Deinze.

Om deze projecten te presenteren, wilde Deinze Onze Thuis werk maken van een goede website. Wie Deinze zegt, zegt ook een beetje Eeuwenaert. De samenwerking sprak dus voor zich. We maakten een website in SiteManager. Op de site krijg je snel een overzicht van de vele prachtige realisaties, zie je wat er nog te koop staat en worden de troeven van Deinze mooi in de verf gezet. Kortom, je krijgt zin om in één van de residenties in te trekken.

Website: www.deinzeonzethuis.be

Deinze onze thuis
Deinze onze thuis